Fractions van Ubo Kok.

Een extra dimensie aan uw interieur

Soms kan een kleine verandering een wereld van verschil maken. Fractions zijn ontworpen met gevoel voor schoonheid en de wil om voorbij te gaan aan de pure functionaliteit. Fractions geven uw interieur een extra dimensie. Het lichtspel decoreert de ruimte en geeft een artistieke of zelfs romantische touch aan uw thuisgevoel. U blijft natuurlijk zelf de creator: de patronen kunnen groter of kleiner gemaakt worden tot de perfecte sfeer gevonden is.

Premium quality, gegarandeerde kwaliteit

Accuratesse is essentieel bij de vervaardiging van Fractions. Ubo Kok is het gewend om premium producten op maat te leveren en levert dan ook alleen het allerbeste. Alle Fractions worden op maat gemaakt in Nederland. Door eigen productie in Nederland kunnen we de maatvastheid en kwaliteit garanderen, zodat u altijd de optimale Fractions voor uw woning, praktijk of bedrijf ontvangt. Zagen, constructie, poedercoaten, assemblage en gereedmaken voor verzending: alle stadia van het productieproces hebben we volledig in eigen hand.

...

Ons merk

Via de onderstaande link, kunt u alvast een idee opdoen van wat wij aanbieden. Als u langskomt in de winkel laten wij  de producten graag  zien en helpen u met het maken van uw keuze.

 

Fractions.