Horren

Insectenwering

In de zomer zijn veel insecten actief. Dat is elk jaar weer merkbaar, maar dat is niet altijd wenselijk in uw woning. Geef insecten geen kans en voorkom dat insecten uw woning betreden met insectenwering van Ubo Kok. Insectenwering van Ubo Kok is betrouwbaar en duurzaam. Kies uit een ruim aanbod standaard insectenwering of insectenwering op maat voor elke deur en voor elk raam.

Insectenhorren voor deuren

 Ook voor insectenhorren voor deuren kiest u voor Ubo Kok. Afhankelijk van de bevestigingsmethode, kiest u voor: • Plissé horren • Rolhorren • Vaste horren Wilt u een insectenhor op maat voor uw raam of deur? Kom dan even langs in onze zaak.

 Ubo Kok horren

De horren van Ubo Kok zijn bijzonder populair door de scherpe prijs-kwaliteitverhouding en de mooie afwerking. Wij staan al jaren bekend om onze betrouwbaarheid en de snelle levering. Voor een vaste hor, een rolhor of een complete hordeur bent u bij ons aan het juiste adres. 

...

Ons merk

Via de onderstaande link, kunt u alvast een idee opdoen van wat wij aanbieden. Als u langskomt in de winkel laten wij  de producten graag  zien en helpen u met het maken van uw keuze.

 

Unilux.