Fabriek

Bij Ubo Kok kiezen we alleen voor de beste kwaliteit.

Onze shutters worden gefabriceerd in de grootste fabriek van shutters in China. Samen met de mensen van Blend zien we streng toe op de productie en kwaliteit van onze shutters. U hoeft straks alleen nog te genieten  van uw shutters, wij doen de rest.

Lamelbreedtes

Shutters van Ubo Kok zijn verkrijgbaar in 3 lamelbreedtes: 63 mm, 89 mm en 114 mm. Zo heeft u voor ieder raam en elke kamer de perfecte oplossing. door de lamellen te bewegen kunt u spelen met licht!

Pen-gat

Dankzij de pen-gatverbinding gaan uw shutters jarenlang mee. De pen-gatverbinding is de sterkste verbinding die mogelijk is op shutters. Uiteraard willen we bij Ubo Kok alleen het beste voor onze shutters, vandaar dat wij kiezen voor de pen-gat verbinding.

Kwartiergezaagd 

Hout kan op verschillende manieren gezaagd worden.

Het hout voor de shutters van Ubo Kok wordt tegen de nerf ingezaagd. Hierdoor voorkomen we vervorming en garanderen we een eindeloos mooi hout voor onze shutters.

...

Ons merk

Via de onderstaande link, kunt u alvast een idee opdoen van wat wij aanbieden. Als u langskomt in de winkel laten wij  de producten graag  zien en helpen u met het maken van uw keuze.

 

Wehlton