Lamel Parket

Hout charmeert en heeft een natuurlijke en warme uitstraling. geen wonder dus dat het vaak voorkomt in de meest uiteenlopende interieurs. Je kunt er een mooi glanzend effect mee creëren, maar ook voor een verweerde, robuuste uitstraling gaan. Wat zijn de allernieuwste trends in houten vloeren? In dit artikel lees je het antwoord en krijg je de nodige inspiratie voorgeschoteld.

Brede houten vloeren.

Vroeger werden uitsluitend smalle planken gebruik voor houten vloeren, maar tegenwoordig wordt er hoe langer hoe meer voor brede planken gekozen. Ze komen robuuster over en geven je interieur pit en karakter.

Brede houten planken komen in elk type interieur tot hun recht. Ze passen in zowel moderne, klassieke, landelijke als designwoningen.

Van witte tot zwarte tinten.

Hout wordt altijd in verband gebracht met ‘bruin’. maar je hoeft niet per se voor een bruintint te kiezen. Er zijn tal van schakeringen mogelijk, van wit tot zwart en alle grijstinten daartussen. De juiste vernis of olie doet wonderen. Bovendien kun je ook de afwerking kiezen: mooi glanzend of mat.

Natuurgetrouwe uitstraling.

Met Hout haal je de natuur in huis. warmte, sfeer en gezelligheid zijn het logische resultaat. De natuurlijke toets van hout hoef je overigens niet alleen in je woonkamer te laten terugkomen.

 

 

...

Onze merken

Via de onderstaande links, kunt u alvast een idee opdoen van wat wij aanbieden. Als u langskomt in de winkel laten wij  de producten graag  zien en helpen u met het maken van uw keuze.

 

Tarkett.