PVC Stroken van Wooncentrum Ubo Kok.

Levensecht en vrijwel onverslijtbaar.

Unieke vloeren.

De prints van onze PVC stroken vertonen geen regelmatig terugkerend patroon maar geven uw vloer juist een uniek karakter.

Door de veelheid aan verschillende stroken en afwisseling in het leggen ontstaat zo een volstrekt natuurlijk ogend geheel, een vloer waarvan geen vierkante meter het zelfde is.

Ideaal voor knoeiende keukenprinsessen en stoeiende kinderen. 

De vloeren combineren de natuurlijke uitstraling van hout (of steen)  met de meer praktische en comfortverhogende eigenschappen van kunststof vloeren. Dit maakt dat de PVC stroken van Ubo Kok een zeer geschikte keuze zijn voor bijvoorbeeld gezinnen met ravottende kinderen en al even onstuimige huisdieren.

Niets maakt indruk.

Gemors in de keuken, modderpoten, een plasje water onder de wastafel, een omgevallen drinkbak, kaarsvet en omvallende wijnglazen, de PVC vloeren van Ubo Kok blijven er volstrekt onaangedaan onder, omdat alles vliegensvlug met een vochtig doekje verwijderd kan worden en geen sporen achterlaat.

Ook een bureaustoel op wieltjes maakt geen indruk op deze vloer.

Dat voelt goed.

Daar komt bij dat de PVC stroken aangenaam aanvoelen (zeker in combinatie met vloerverwarming), vriendelijk zijn voor kinderknietjes en ellebogen, en door de volledige verlijming en het enigszins flexibele materiaal geen hinderlijke contactgeluiden verspreiden.

 

KIES MET UW HART.

Houdt u van warmte en intimiteit, van licht en landelijke charme of de robuuste, haast adellijke chique van een stenen vloer uit een Spaans landhuis? Gaat uw voorkeur uit naar een vloer, die bijna door de vorige bewoners lijkt te zijn achtergelaten omdat hij eenvoudigweg bij het huis hoorde? Of gaat u liever voor nieuw, fris en modern?

Met PVC stroken van Ubo Kok zijn er geen praktische bezwaren meer die uw keuze in de weg staan.

...

Onze merken

Via de onderstaande links, kunt u alvast een idee opdoen van wat wij aanbieden. Als u langskomt in de winkel, laten wij  de producten graag  zien en helpen u met het maken van uw keuze.

 

Design flooring.

Therdex

Ambiant. 

Tarkett.

Mflor.

Beautifloor

Greenfloor.

Forbo.